Barbecue op locatie

Doen waar je goed in bent! Onze passie voor vlees hebben wij uitgebreidt met het verzorgen van BBQ partijen op locatie. Al jaren zijn wij de zomermaanden hier druk mee. Ook met deze partijen streven wij naar perfectie. Lees snel verder voor meer informatie omtrent de verschillende paketten en mogelijkheden.

Luxe BBQ (alleen vlees)

€13.95 p.p. 5 stukken vlees per persoon. Wij stellen voor u een gemengd assortiment samen waarbij wordt gewerkt met huisgemaakte specialiteiten, met onder andere: varkenshaassaté, medaillonspies, biefstukspies, lamsspies, gemarineerde biefstuk, kippelingspies, truffelspies, barbecueworst, scharrelkipsaté, shaslick, hamburger, cevapciccispies, gemarineerd buikspek een procureurlapje en spareribs.

Luxe BBQ inclusief

€23.95 p.p. met gemiddeld 5 stuks vlees per persoon op basis van de bovenstaand assortiment: 4 soorten saus coctail- knoflook- zigeuner- en satésaus. Huisgemaakte pasta-, rauwkost-, kartoffelsalade en fruit, kruidenboter, roomkaassalade, stokbroden bruin en of wit, servetten borden en bestek.

Standaard BBQ (alleen vlees)

€9.95 p.p. op basis van gemiddeld 5 stuks vlees per persoon.

Wij stellen een gemengd assortiment samen waarbij wordt gewerkt met huisgemaakte specialiteiten, met onder andere: barbecueworst, drumstick, kebapstokje, scharrelkipsaté, shaslick,  hamburger, cevapcicci spies, Provençaalse speklap of gemarineerd procureurlapje.

Standaard BBQ inclusief

€17.95 p.p. met gemiddeld 5 stuks vlees per persoon en op basis van de bovenstaand assortiment, 3 soorten saus knoflook- zigeuner- en satésaus, rauwkost- en aardappelsalade, fruitsalade, stokbrood wit, kruidenboter, borden, servetten en bestek.

Extra optie

Als extra optie kunt u kiezen voor het VIS arrangement. U krijgt heerlijk gemarineerde zalm en gamba’s piri piri. U betaald €3,- p.p. extra.

Als dessert hebben we aarbei bavarois of chocolade bavarois. Heerlijk frisse bavarois met topping van chocolade of aardbei. Prijs p.p. €2.50 extra

Clubpakket (alleen vlees)

€7,50- p.p op basis van 4 stuks vlees per persoon.

Dit pakket bestaat uit een gemarineerd procureur- of speklapje, huisgemaakte BBQ worst, scharrelkipsaté en een heerlijke hamburger.

Clubpakket Inclusief

€12.95 p.p. op basis van de bovenstaand assortiment, 2 soorten saus mayonaise en ketchup, rauwkost- en aardappelsalade, stokbrood en kruidenboter. (dit pakket heeft geen satésaus!)

Kinderbarbecue (alleen vlees)

€3,50 per kind op basis van een hamburger en een kinderspies

Kinderbarbecue inclusief

€5,- per kind op basis van een hamburger en een kinderspies. Daarnaast worden de salades en sauzen van de volwassenen aangevuld zodat er genoeg is voor iedereen!

Wij hebben ook een assortiment vegetarische producten! Hiervoor hoeft u dus niet apart naar de winkel. Salades kunnen ook vegetarisch geleverd worden. Overleg dit met bespreken.

Volledige verzorging

Naast het feit dat wij met de bovenstaande pakketten al veel voor u uit handen nemen is het mogelijk om een kok in te huren. Wij zorgen dat u onbezorgd kunt genieten van en met uw gasten. Alles met betrekking tot het eten is dan onze zorg. U dient alleen te zorgen voor de drankjes, glazen, tafels en stoelen. Wij zijn gemiddeld zo’n 2,5 à 3 uur voor u bezig. De kosten bedragen €45,- per uur per kok. De afwas nemen wij na afloop altijd weer mee naar huis. Wanneer u voor een volledig verzorgd feest wilt gaan (met drank glazen ed) verwijzen wij u graag door naar onze buren van Café de Paus te Lutjebroek. Wij werken nauw samen als het om het organiseren van barbecuefeestjes gaat. Kijk voor meer informatie op www.cafedepaus.nl of bel met 0228-511315.

Borden en bestek

Met betrekking tot de borden en het bestek kunt u zelf, kosteloos (boven de 25 personen) gebruik maken van onze borden en bestek. Indien wij niet bij u op locatie komen barbecuen verwachten wij de borden en bestek schoon terug. Anders zijn wij genoodzaakt €25,- in rekening te brengen.

Huur barbecue en gas

Wanneer u kiest voor het pakket met alleen vlees en u wilt een barbecue van ons gebruiken brengen wij hiervoor €25,- in rekening. Indien u kiest voor het inclusieve pakket, is de barbecue en het gas vanaf 25 personen gratis. Onder de 25 personen brengen wij €25,- in rekening. Wanneer wij bij u komen barbecuen en het gaat om minder dan 25 personen brengen wij geen kosten in rekening voor de barbecue en het gas.

Verschillende soorten barbecues aanvragen

Wil jij een verzorgde barbecue op maat voor jouw verjaardag, huwelijk of feest? Wij zijn in het bezit van verschillende soorten barbecues. U kan uw partij een extra dimensie geven door de Ofyr (met vlammen) of de kamado in te zetten. Informeer naar de mogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Uiteraard kan je ook bellen of whatsappen naar 0228-514456.