BBQ op locatie

Wij zijn echte doe-het-zelfers! Alle spiesjes prikken en marineren wij zelf. Het vlees komt uiteraard uit eigen slachterij. Daarnaast draait onze keuken overuren. Sauzen, kruidenboters, salades het is allemaal té leuk, dus maken wij het graag voor u! Lees snel verder voor meer informatie omtrent de verschillende paketten en mogelijkheden.

Luxe (alleen vlees)
€12.50 p.p. 5 stukken vlees per persoon. (op basis van gemengd assortiment). Varkenshaassaté, medaillonspies, biefstukspies, lamspies, gemarineerde biefstuk, kippelingspies, truffelspies, barbecueworst, kipsaté, shaslick, hamburger, cevapciccispies, hawaiispies, gemarineerd buikspek en procureurlapje en spareribs

Luxe inclusief
€18.95 p.p. met gemiddeld 5 stuks (h)eerlijk vlees per persoon en op basis van de bovenstaande (h)eerlijke vleessoorten: sauzen uit eigen keuken, huisgemaakte pasta-, rauwkost-, aardappelsalade, vruchtenbowl, kruidenboter, roomkaassalade, stokbroden, servetten en luxe bestek. 

Standaard (alleen vlees)
€8.75 p.p. op basis van gemiddeld 5 stuks (h)eerlijk vlees per persoon.
Wij stellen een gemengd assortiment samen waarbij wordt gewerkt met huisgemaakte producten, met onder andere: braadworst, scharrelkipsaté, shaslick, drumstick, hamburger, cevapcicci spies, hawaïspies, Provençaalse speklap of gemarineerd procureurlapje 

Standaard inclusief
€14.75 p.p. met gemiddeld 5 stuks vlees per persoon en op basis van de bovenstaande vleessoorten, knoflook- zigeuner- en satésaus, rauwkost- en aardappelsalade, vruchtenbowl, stokbrood, kruidenboter, borden, servetten en luxe bestek. 

Clubpakket (alleen vlees)
€5,- p.p op basis van 4 stuks (h)eerlijk vlees per persoon. 
Dit pakket bestaat uit een gemarineerd procureur- of speklapje, sappige braadworst, scharrelkipsaté en een heerlijke hamburger.

Clubpakket Inclusief
€9.95 p.p. op basis van de bovenstaande 4 (h) eerlijke vleessoorten, knoflook- en satésaus, huisgemaakt rauwkost- en aardappelsalade, stokbrood en kruidenboter van Slagerij Groot.

Kinderbarbecue (alleen vlees)
€3,95 per kind op basis van een scharrelkipssaté, heerlijke hamburger en een sappige braadworst

Kinder barbecue inclusief
€6,95 per kind op basis van een scharrelkipsaté, heerlijke hamburger en een sappige braadworst. Daarnaast worden de salades en sauzen van de volwassenen aangevuld zodat er genoeg is voor iedereen!

Wij hebben ook een assortiment vegetarische producten in huis! Hiervoor hoeft u dus niet apart naar de winkel. 

Volledige verzorging
Naast het feit dat wij met de bovenstaande pakketten al veel voor u uit handen nemen is het mogelijk om een kok in te huren. Wij zorgen dat u onbezorgd kunt genieten van uw gasten. Alles met betrekking tot het eten is dan onze zorg. U dient alleen te zorgen voor de drankjes, glazen, tafels en stoelen. Wij zijn gemiddeld zo’n 2,5 à 3 uur voor u bezig. De kosten bedragen €40,- per uur per kok, op zondag kost dit €45,- per uur per kok. Vanaf ongeveer 50 mensen bespreken wij graag de mogelijkheden aangezien er dan meerdere koks nodig zijn. De afwas nemen wij kosteloos mee naar huis. Wanneer u voor een volledig verzorgd feest wilt gaan verwijzen wij u graag door naar onze buren van Café de Paus te Lutjebroek. Wij werken nauw samen als het om het organiseren van barbecuefeestjes gaat. Kijk voor meer informatie op www.cafedepaus.nl of bel met 0228-511 315.

Borden en bestek
Met betrekking tot de borden en het bestek kunt u zelf, kosteloos, de keuze maken tussen stenen borden of wegwerp borden. Daarnaast beschikken wij over wegwerp bestek en luxe bestek. Indien wij niet bij u op locatie komen barbecuen verwachten wij de stenen borden en het luxe bestek schoon terug. 

Huur barbecue en gas
Wanneer u kiest voor het pakket met alleen vlees en u wilt een barbecue van ons gebruiken brengen wij hiervoor €20,- in rekening. Indien u kiest voor het inclusieve pakket, is de barbecue en het gas vanaf 25 personen gratis. Onder de 25 personen brengen wij €20,- in rekening. Waneer wij bij u komen barbecuen en het gaat om minder dan 25 personen brengen wij geen geld in rekening voor de barbecue en het gas.


Wilt u meer informatie omtrent onze diensten of is iets niet helemaal duidelijk voor u? Stuur een mailtje, bel naar 0228-514456 of kom langs in onze winkel aan de P.J.Jonstraat 110 te Lutjebroek. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag het perfecte barbecuefeestje te organiseren!